News
Vacature Architect Iii

Vacature Talentvolle Senior Architect

28-07-2020

Paul de Ruiter Architects gelooft in de toekomst. Daarom werken we al sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 aan duurzame, innovatieve architectuur. Als B-Corp gecertificeerde design studio staan we voor een nieuwe vorm van bedrijfsvoering en zetten we ons in voor een betere wereld.

Form Follows Climate
Voor ons is duurzaamheid een uitdaging om betere, intelligenter en mooiere architectuur te maken waarin gebouwen niet alleen energie leveren in technische zin maar met name ook in menselijke zin. Gezondheid, geluk en connectiviteit zijn voor ons dan ook net zo belangrijk als energieneutraliteit en circulariteit.

Ter aanvulling van ons team van ruim 30 collega’s zijn wij op zoek naar een talentvolle senior architect die zelfstandig kan werken, en meerjarige ervaring heeft met ontwerpen, detaillering en realisatie van complexe gebouwen.

Wie ben jij?

- Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond op hbo of universitair niveau;

- Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring en sterke ontwerp- en managementvaardigheden;

- Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond op hbo of universitair niveau;

- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wat bieden wij?

- Een enthousiast, jong multidisciplinair team om mee samen te werken;

- Veel vrijheid, zelfontplooiing en ondernemerschap;

- Diverse high-end ontwerpopgaves van villa, woningen, kantoorgebouwen, hotels, schoolgebouwen tot infrastructurele werken;

- Een goed salaris met toekomst.

Interesse?
Stuur een mail met portfolio (niet groter dan 5 MB) en C.V. naar annemiek@paulderuiter.nl onder vermelding van Vacature Senior Architect. Voor vragen kan je contact opnemen met Annemiek Bleumink: 020 -626 32 44

Deel dit bericht
Terug naar overzicht