Cemre Gürz

Intern Architect

Cemre is onlangs afgestudeerd aan de faculteit Kunst, Design en Architectuur aan de MEF Universiteit in Istanbul. Momenteel loopt zij tot februari 2023 stage bij Paul de Ruiter Architects.

Tijdens haar studie heeft Cemre aan verschillende projecten gewerkt. Eén daarvan was het ontwerpen van een multifunctioneel, duurzame structuur waar kinderen in de kleuterschool mee kunnen spelen. Verder heeft ze samen met haar medestudenten een kantoorgebouw her-ontworpen en de kantoren heringericht tot nieuwe generatie, duurzame en flexibele kantoorruimtes op basis van de veranderingen in de werkomgeving tijdens de pandemie.

Als stagiaire heeft Cemre verschillende taken. Momenteel is ze betrokken bij het ontwerpen van een uitbreidingsgedeelte van een gebouw. Daarnaast helpt ze waar nodig. "Het team is erg aardig en behulpzaam. Er is bovendien een open en internationale omgeving."

De duurzame kernboodschap van Paul de Ruiter Architects was voor Cemre aanleiding om te solliciteren: "Paul de Ruiter Architects heeft een nieuwe kijk op architectuur, waarbij gebouwen een functioneel, tijdloos ontwerp bevatten dat gericht is op het nu en de toekomst."