Tessa Meulens

PR & Communicatie

Tessa volgt momenteel een master in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdan. Tijdens haar opleiding heeft ze kennis en werkervaring opgedaan op het gebied van communicatie en marketing bij de Erasmus universiteit. Zo is ze dan ook bij Paul de Ruiter Architects gekomen. Sinds september 2021 is ze actief als assistent PR & Communicatie en ondersteunt ze de communicatie gerelateerde werkzaamheden.

Tessa: “Bij Paul de Ruiter Architects staat duurzaamheid centraal. Dit is iets wat ik belangrijk vind. Ik probeer dan ook in mijn dagelijkse leven zo duurzaam mogelijk te leven. Ik leer elke dag wat meer over duurzame architectuur en vind dit dan ook erg interessant. Het Paul de Ruiter team heeft mij met open armen ontvangen en ik voel mij dan ook op mijn gemak binnen het team.”

Volgens Tessa is het erg goed dat er via het Paul de Ruiter team gewerkt wordt naar een duurzame toekomst. “De verschillende aspecten die komen kijken bij duurzaam ontwerpen probeer ik op een zo simpel mogelijke en duidelijke manier naar voren te brengen. Zo kan iedereen zonder enige kennis over duurzame architectuur hier iets over leren”. – Aldus Tessa