Tessa Meulens

PR & Communicatie

Tessa zit in de laatste fase van haar Bachelor International Communication and Media aan de Erasmus Universiteit in Rotterdan. Tijdens haar opleiding heeft ze kennis en werkervaring opgedaan op het gebied van communicatie en marketing bij de Erasmus universiteit. Zo is ze dan ook bij Paul de Ruiter Architects gekomen. Sinds september 2021 is ze actief als assistent PR & Communicatie en ondersteunt ze de communicatie gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast houdt Tessa zich bezig met het maken van vlogs tijdens evenementen.

Tessa: “Bij Paul de Ruiter Architects staat duurzaamheid centraal. Dit is iets wat ik belangrijk vind. Ik probeer dan ook in mijn dagelijkse leven zo duurzaam mogelijk te leven. Ik leer elke dag wat meer over duurzame architectuur en vind dit dan ook erg interessant. Het Paul de Ruiter team heeft mij met open armen ontvangen en ik voel mij dan ook op mijn gemak binnen het team.”

Volgens Tessa is het erg goed dat er via het Paul de Ruiter team gewerkt wordt naar een duurzame toekomst. “De verschillende aspecten die komen kijken bij de het ontwerpen van een gebouw probeer ik dan ook op een zo simpel maar duidelijke manier naar voren te brengen in de video’s. Zo kan iedereen zonder enige kennis over architectuur en duurzaamheid hier iets over leren”. – Aldus Tessa