Paul de Ruiter
News
Valschermkade Open Closed

Aangepaste werkwijze vanwege coronavirus

16 maart 2020

In de strijd tegen het COVID-19 virus heeft Paul de Ruiter Architects de nodige maatregelen genomen zodat onze medewerkers veilig en gezond door kunnen werken en we de continuïteit en kwaliteit van ons werk kunnen blijven waarborgen. Daarom werken we vanaf maandag 16 maart 2020 voorlopig vanuit huis via online beveiligde VPN verbindingen en wordt ons werk centraal geback-upt.

Hoewel we veel waarde hechten aan persoonlijk en face-to-face contact zullen we tevens al onze overleggen met elkaar, onze opdrachtgevers, adviseurs en bouwers telefonisch of digitaal doen om verdere verspreiding te voorkomen. Met de geavanceerde digitale werkomgevingen en overlegmogelijkheden die we anno 2020 beschikbaar hebben, gaan we ervan uit dat we samen met jullie deze lastige en onzekere tijd goed door kunnen komen.

We zijn per mail en op de bekende mobiele telefoonnummers bereikbaar. Laat het ons weten als jullie vragen hebben naar aanleiding van dit bericht en aarzel ook niet om contact met ons op te nemen als we jullie op wat voor manier dan ook kunnen helpen of ondersteunen in deze moeilijke tijd.

We hebben er alle vertrouwen in dat we het coronavirus met elkaar zullen overwinnen.

Deel deze pagina