Paul de Ruiter
News
Header 16 02 18 B Corp image4

Paul de Ruiter Architects sluit zich aan bij de B Corp movement

18 februari 2016 B Corps Certificering

Overtuigd van het feit dat bij het ontwerpen van een duurzame wereld niet alleen het maken van energieproducerende gebouwen komt kijken, maar dat het ook gaat om een algehele duurzame bedrijfscultuur, zijn we een gecertificeerde B Corporation (B Corp©) organisatie geworden. Deze maand tekenden we officieel de B Corp Declaration, wat inhoudt dat we onderdeel zijn geworden van een community die een wereldwijde bedrijfseconomie voor ogen heeft waarin bedrijven zich inzetten om het goede te doen voor de rest van de wereld.

Met deze certificering voldoet ons bureau aan de voorwaarden van een transparante, doelgerichte organisatie die voordeel creëert voor alle stakeholders, in plaats van enkel voor de aandeelhouders. Onze do-goodmentaliteit en onze bewuste manier van werken worden nu beloond met een erkend bewijs. Paul de Ruiter Architects blijft ernaar streven om sociale en milieuproblemen op te lossen en probeert op deze manier aan succesvol zaken doen een nieuwe betekenis te geven.

Gecertificeerde B Corporations voldoen aan hoge standaarden op het gebied van sociale en milieuprestaties, het nemen van verantwoording voor gedane acties en transparantie. Het doel is het creëren van een collectief geluid op mondiaal niveau waarbij bedrijven zich inzetten om het goede te doen voor een betere wereld.

Over B Lab

B Lab is a non-profit organisatie die zich inzet om mensen te stimuleren hun met hun bedrijf een betere wereld te creëren. De organisatie heeft voor ogen dat er een dag komt dat alle bedrijven niet alleen met elkaar zullen concurreren om de beste ter wereld te worden, maar ook de beste vóór de wereld. B Lab onderneemt allerlei acties om deze verandering in te zetten, waaronder door te bouwen aan de community met B Corp gecertificeerde bedrijven. De organisatie wordt geleid door een onafhankelijke Raad van Bestuur en laat een onafhankelijke Standaardadvies Raad de prestatienormen die worden gebruikt om bedrijven te certificeren vaststellen.

www.bcorporation.net/community...

Deel deze pagina