Paul de Ruiter
News
Vacature Architect April 2022

Vacature Architect

27 juli 2022

Wij zijn op zoek naar een architect met een hart voor duurzame architectuur.

Heb jij ervaring met het ontwerpen, detailleren en realiseren van complexe gebouwen ? Ben jij communicatief sterk en gewend om te pitchen en intensief samen te werken met opdrachtgevers en externe adviseurs?

Dan komen we graag met jou in contact!

Wie ben jij?

  • Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond op hbo of universitair niveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring

Wat bieden wij?

  • Een fantastisch, jong multidisciplinair team om mee samen te werken;
  • Veel vrijheid, zelfontplooiing en ondernemerschap;
  • Diverse high-end ontwerpopgaves van villa, woningen; kantoorgebouwen, hotels, schoolgebouwen tot infrastructurele werken;
  • Een goed salaris met toekomst.

Over Paul de Ruiter Architects

Paul de Ruiter Architects gelooft in de toekomst. Daarom werken we al sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 aan duurzame, innovatieve architectuur. Als B-Corp gecertificeerde design studio staan we voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en zetten we ons in voor een betere wereld.

Voor ons is duurzaamheid een uitdaging om betere, intelligenter en mooiere architectuur te maken waarin gebouwen niet alleen energie leveren in technische zin maar met name ook in menselijke zin. Gezondheid, geluk en connectiviteit zijn voor ons dan ook net zo belangrijk als energieneutraliteit en circulariteit.

Interesse?

Stuur een mail met motivatiebrief, CV en portfolio naar employment@paulderuiter.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Annemiek Bleumink; 020 - 626 32 44.

Deel deze pagina