Paul de Ruiter
News
PERSFOTO PAUL DE RUITER PARTNERS Copyright Fem Schook

Paul de Ruiter Architects verwelkomt twee nieuwe partners

13 april 2022 Raymond van Sabben en Martijn van Gameren benoemd als partner

Raymond van Sabben en Martijn van Gameren zijn benoemd tot nieuwe partners van Paul de Ruiter Architects. Samen met directeur en oprichter Paul de Ruiter en zakelijk directeur Annemiek Bleumink vormen zij het managementteam van het Amsterdamse architectenbureau. Deze uitbreiding sluit aan bij de continuïteit en duurzame missie van het architectenbureau.

De partners
Raymond van Sabben werkt sinds 2014 bij Paul de Ruiter Architects en is gespecialiseerd in grootschalige projecten. Zo is hij coördinerend architect en projectleider van de Hogeschool Rotterdam, het nieuwe hoofdkantoor van ING in Amsterdam Zuidoost en het uitdagende project Stadswerf Oostenburg. Een grote, nieuwe wijk in het centrum van Amsterdam. Naast zijn rol als architect gaf van Sabben les aan de TU Delft en de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Paul de Ruiter Architects: “Met de aanstelling van Raymond wordt ons managementteam uitgebreid met een ervaren en gedreven architect. Van Sabben heeft een haarscherp inzicht in het oplossen van complexe, architectonische vraagstukken binnen budget. Hij heeft een heldere kijk op de rol van duurzaamheid binnen een bouwproject en is procesmatig sterk. Dit maakt hem de perfecte sparringpartner voor onze opdrachtgevers en samenwerkende partijen. Door zijn vakkennis en ervaring als docent weet hij ons jonge team op een enthousiaste manier te begeleiden en te coachen.

Ook Martijn van Gameren heeft zich als jonge architect bij Paul de Ruiter Architects bewezen. Hij is sinds 2014 werkzaam bij Paul de Ruiter Architects en betrokken bij het ontwerp en de begeleiding van uiteenlopende projecten. Zoals het woningbouwproject Lloyd Yard in Rotterdam, DENISE, verschillende villa’s en het Biosintrum dat als voorbeeldproject voor biobased bouwen in 2019 de Nederlandse Bouwprijs won. Zijn talent bleef ook buiten het bureau niet onopgemerkt. Zo werd hij in 2019 door de Nederlandse Bouwprijs genomineerd als Jong Talent. In 2020 nomineerde vakblad De Architect van Gameren voor de ARC20 Jong Talent Award.

Paul de Ruiter Architects: “Martijn is een bekwame architect en een prettig persoon om mee samen te werken. Zowel binnen het bureau als bij de verschillende projectteams pakt Martijn de rol als verbinder en initiator op. Met zijn enthousiasme weet hij mensen te motiveren, uit te dagen en het team te stimuleren om het maximale uit een project te halen. Zijn visie op duurzaamheid, architectuur en innovatie is verfrissend, en draagt bij aan de kwaliteit van ons bureau. In zijn rol als partner wil hij zich richten op de verdere kennisontwikkeling op het gebied van innovatie en duurzaamheid binnen het bureau.

Deel deze pagina