Paul de Ruiter
News
11 DGBC

Paul de Ruiter ontvangt de Canadese delegatie namens DGBC en zijn Architectenbureau.

26 januari 2018 Bezoek van Canada Green Building Council

Vereert door de aanvraag van de Canada Green Building Council and the Canadian Embassy in the Netherlands en de Canadese ambassade ontving Paul de Ruiter Architects deze week de Canadese delegatie bestaande uit Canadese professionals om te praten over duurzame architectuur en hen rond te leiden bij twee van onze projecten. Diederik Beutener , Anke van Hal, Thomas Mueller en Mark Hutchinson waren de perfecte combinatie om deze groep welkom te heten in Nederland. De delegatie bevatte verschillende professionals met ieder zijn/haar eigen expertise in duurzame bouwprocessen, architectuur en projectontwikkeling etc.

De aftrap van het bezoek aan Nederland vond plaats in Amsterdam tijdens een ontvangst op ons kantoor. Na een informeel ontbijt en een interactieve presentatie van Paul de Ruiter bezocht de delegatie ons project FLUOR in Hoofddorp. Na een heerlijke lunch bij de Circle en een gastvrije ontvangst door Rutger Schuur gaven Anke van Hal en Annemarie van Doorn, een inspirerende talk. Vervolgens vertrok de delegatie richting Rotterdam om ons recentelijk geopende project HSR Businesschool in Rotterdam te bezichtigen.

Tijdens hun verblijf in Nederland bezocht de Canadese delegatie ook verschillende andere geweldige duurzame gebouwen.

Afsluitend zullen zij nog een bezoek brengen aan Wenen waar zij naast de DC Tower nog meer duurzame gebouwen bekijken.

Wij willen Jeroen van Baekel en Sander van der Pols in het bijzonder bedanken voor hun toegewijde tijd en de gastvrijheid bij FLUOR en HSR Businesschool.

Foto's van deze aangelegenheid.

Deel deze pagina