Paul de Ruiter
News
24 Dutch Green Building Council

Paul de Ruiter treedt toe tot algemeen bestuur Dutch Green Building Council

13 april 2017 Bestuur DGBC

Paul de Ruiter is toegetreden tot het algemeen bestuur van de Dutch Green Building Council (DGBC). De Dutch Green Building Council is een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Met het nieuwe algemeen bestuur is aan een nieuwe lichting van groene leiders de taak om de gebouwde omgeving sneller en grondiger te verduurzamen.

Naast Paul zijn ook Bas van Holten (CEO Merin), Andy van den Dobbelsteen (Professor Climate Design & Sustainability) en Thomas Leenders (Manager Governmental Affairs, Philips Lighting Benelux) toegetreden tot het algemeen bestuur van de DGBC. Het nieuwe algemeen bestuur buigt zich over de transitie naar een circulaire economie waar het prettig en gezond is om te wonen en te werken. Paul: ‘’Ik zie het bestuurschap als een mooie kans om gezondheid in gebouwen meetbaar te maken.’’

Over de Dutch Green Building Council

De Stichting Dutch Green Building Council stimuleert de overgang naar een circulaire economie door het bevorderen van kennisontwikkeling, participanten te verbinden, opleidingen te verzorgen en bijeenkomsten en evenementen over actuele duurzaamheidsthema’s te organiseren. Daarnaast beheert en ontwikkelt DGBC het BREEAM-NL duurzaamheidskeurmerk.

Hier lees je meer over de Dutch Green Building Council.

Deel deze pagina