Paul de Ruiter
News
0709 Sonia Arrepia Paul de Ruiter Studio web 11

Stage bij Paul de Ruiter Architects

17 september 2021

Ben jij op zoek naar een stage architectuur? Kom dan deel uitmaken van ons enthousiaste team! Tijdens deze praktijkgerichte stage maak je kennis met alle fases van het ontwerpproces.

Onder goede begeleiding van onze architecten en bouwkundigen krijg je de kans om zelfstandig mee te werken aan het ontwerp, de uitwerking, detaillering en realisatie van complexe, duurzame projecten uiteenlopend van hotels en kantoren tot woningbouw, onderwijsgebouwen en villa's. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Wie ben jij?

  • Een architectuur student (eind bachelor / start master) met affiniteit met duurzame en circulaire architectuur
  • Vaardig in bijv: AutoCAD, SketchUp, Adobe CS en Vray is een plus
  • 4 maanden of langer beschikbaar

Wat bieden wij?

  • Een informele leeromgeving binnen een prettig team
  • Afwisselende werkzaamheden op breed projectportfolio
  • Een uitstekende stagevergoeding

Wie zijn wij?

Paul de Ruiter Architects gelooft in de toekomst. Daarom werken we al sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 aan duurzame, innovatieve architectuur. Met gebouwen als het onlangs geopende Unilever Foods Innovation Centre, het lifestyle hotel QO in Amsterdam en het Biosintrum dat voor 95% uit biobased materialen bestaat, zijn we trendsetter op het gebied van duurzame en circulaire architectuur en koploper in het realiseren van energie neutrale gebouwen met duurzaamheidscertificaat in Nederland. Onze ontwerpen stellen de mens centraal en laten zien dat duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze architectuur niet alleen energie levert in technische maar ook in menselijke zin. Vanuit deze uitgangspunten ontwerpen we duurzame, innovatie gebouwen met een aangenaam binnenklimaat waarin gezondheid, geluk en connectiviteit tussen mensen centraal staat.

Interesse?

Stuur een mail met CV en portfolio naar internship@paulderuiter.nl

Deel deze pagina