Paul de Ruiter
News
Header header image villa k architizer

Villa K in Duitsland is geselecteerd als finalist voor de Architizer A+ Award

16 maart 2016 Architizer A+ Award

Onze energieneutrale Villa K in Thüringen, Duitsland, is geselecteerd als finalist voor de Architizer A+ Awards in de categorie Residential: Private House (M 1000 - 3000 sq ft). Villa K is samen met vier andere villas in de categorie voor de middelgrote woningen in de race voor de twee meest felbegeerde prijzen ter wereld: de Architizer A+ Jury Award en de Architizer A+ Popular Choice Award.

Een jury bestaande uit ruim 300 grote namen op het gebied van architectuur en design wereldwijd zullen de projecten beoordelen. Zo hebben onder meer Charles Adler, co-founder van Kickstarter, Tony Chambers, editor-in-chief van Wallpaper* en Evan Sharp, co-founder van Pinterest plaatsgenomen in het jurypanel.

Jij kunt ons helpen om de Popular Choice Award te winnen door tot 1 april te stemmen op ons kanshebbende project via deze link. De Jury Winners en de Popular Choice Winners worden bekendgemaakt op 12 april 2016. Op 12 mei 2016 vindt het Architizer A+ Awards Gala plaats in New York City.

4e editie van de jaarlijkse A+ Awards

Voor het vierde jaar op rij vormt de Architizer A+ Awards het grootste evenement ter wereld dat zich focust op het promoten en het prijzen van de beste architectuur en designs van het afgelopen jaar. De organisatie wil hiermee betekenisvolle architectuur in de wereld koesteren en het de waardering geven die het verdient.

Deel deze pagina