Paul de Ruiter
Nicolle Flagiello Copyright Paul Bink kopie

Nicolle Flagiello

Office Manager

Nicolle behaalde haar doctoraal in Economie, Management & Organisatie en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren te hebben gewerkt binnen de financiële dienstverlening, kwam ze in 2001 bij Paul de Ruiter Architects terecht, waar ze aan de slag ging als Office Manager. Het team bestond toen uit vijf mensen.

“Omdat we met zo’n klein team waren deed ik nagenoeg alles op het ontwerpen na. Van de PR en het indienen van aanbestedingen tot de administratie aan toe, die toen nog vrij eenvoudig bij te houden was.”
Sindsdien is er veel veranderd. Inmiddels werken er meer dan 25 mensen en is de technologie een steeds belangrijkere rol gaan spelen.

“Waar je voorheen heel goed uit de voeten kon met losse programma’s, zie je dat je tegenwoordig niet meer buiten de koppeling tussen de verschillende disciplines kunt. Het is anders ook niet meer bij te houden of te behappen.”

Nicolle zorgt ervoor dat het kantoor op elk niveau goed loopt; niet alleen de virtuele systemen moeten optimaal draaien, de gehele werkplek moet prettig en zorgeloos zijn, zodat iedereen zich elke dag volledig kan focussen op het werk.
“Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Paul is een bevlogen man en dat werkt aanstekelijk. Dat merk je op de werkvloer en dat zie je terug in onze architectuur.”