Paul de Ruiter
News
Header 2016 03 18 Polen12

De Ruiter, Van Berkel, Koolhaas en Rau vormen toekomst op Building Holland

23 maart 2016 Building Holland 2016

Voor de eerste keer in de geschiedenis staan de vier meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium. Tijdens Building Holland 2016 van 22 tot en met 24 maart zullen Ben van Berkel, Thomas Rau, Paul de Ruiter en Rem Koolhaas hun visie op het thema ‘(Re)Building the Future’ geven.

De vier architecten geven elk een keynote presentatie over de toekomst van de bouw- en vastgoedwereld. Ben van Berkel bijt op 22 maart het spits af met een lezing over Research by Design. Thomas Rau werpt op 23 maart zijn blik op circulair bouwen met zijn lezing (Re)Building the Future 'Het nieuwe iets is het niets'.

Inspirator en visionair Paul de Ruiter geeft op 24 maart, de laatste dag van Building Holland, een keynote lezing over de CO2-neutrale samenleving. De Ruiter begon al in 1992 met onderzoek naar duurzaamheid en klimaatactieve gevels en is recordhouder met de hoogste scores in Nederland voor BREEAM, LEED, GPR en GreenCalc+. Hij geeft zijn futuristische visie op de toekomst van duurzaamheid.

Internationale inspiratiebron Rem Koolhaas sluit donderdag 24 maart af. Hij weet al tientallen jaren te innoveren en te verbazen met bouwwerken als het CCTV Gebouw in Beijing en ‘De verticale stad’ De Rotterdam.

Over Building HollandBuilding

Holland is een driedaags, integraal evenement voor de bouw- en vastgoed sector. De jaarlijks terugkerende beurs vindt plaats in de RAI Amsterdam. 10.000 bezoekers en 150 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en om innovatieve producten en concepten te beleven.

Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. In geen vergelijkbare branche kan een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten gereduceerd worden. Tegelijkertijd is dit een sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie.

Deel deze pagina