Paul de Ruiter
News
8 Krinkels BLA Stprijs

Ontwerp Krinkels genomineerd voor BLAStprijs

22 maart 2018 Nominatie

Het integrale ontwerp van het bedrijfspand Krinkels is genomineerd voor de ‘’BLAStprijs 2018’’ in de categorie ‘Beste bedrijfspand’.

Het ruim zestig jaar oude internationale bedrijf ‘Krinkels’ telt ruim 2500 medewerkers en verzorgt inrichtingen en onderhoud van publieke en private ruimtes. Het bedrijf richt zich hierbij op de kernwaarden; veiligheid, transparantie, pragmatische aanpak, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Paul de Ruiter Architects verwerkte deze kernwaarden in het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor. Het resultaat is een transparant en licht gebouw met een hoogwaardig binnenklimaat dat perfect aansluit op de duurzame ambities van “Krinkels”.

De prijs met de twee categorieën ‘’Bedrijfsgebouwen en Winkelpuien’’ zal dit jaar op 8 april voor het eerst uitgereikt worden en is een initiatief van BLASt, ondersteund door de gemeente Breda en de BNA Kring West-Brabant. BLASt is een onafhankelijke, open en publieke plaats voor stedelijke beschouwingen en ontmoetingen in en rond Breda en tevens een platform voor landschap, architectuur en stedenbouw in Breda.

Binnenkort meer op onze website over dit gezamenlijke project met Buro Lubbers Landschapsarchitectuur & Stedenbouw.

Meer over het ontwerp van Krinkels.

Deel deze pagina