Paul de Ruiter
News
1924 Vlietermonument 02

Paul de Ruiter Architects publicaties augustus

15 augustus 2023 Artikelen over onze projecten en/of interviews met onze architecten in de maand augustus

Elke maand komen er verschillende artikelen online met onze projecten en/of interviews met onze architecten. In de maand augustus zijn er dan ook de volgende artikelen gepubliceerd:


Paul de Ruiter: ‘Duurzaamheid komt uiteindelijk altijd uit’
Tijdens dit interview op dearchitect.nl bespreekt architect Paul de Ruiter het belang van hout als bouwmateriaal. Al jaren verlegt ons architectenbureau de grenzen als het gaat om duurzaam bouwen. In het artikel bespreekt Paul onder andere het nieuwe, volledig uit hout bestaande, sociale woningbouwproject in Eindhoven. ‘Ook de liftschacht wordt van hout.’

Klik hier voor het volledige artikel

700 studentenwoningen opgeleverd in MORE Leiden
Deze publicatie van Bouw en Uitvoering beschrijft de oplevering van twee nieuwe gebouwen op het Leiden Bio Science Park. “MORE op de campus in Leiden wordt een natuurinclusieve woonomgeving met in totaal 1.100 studentenwoningen”. Ons architectenbureau en VenhoevenCS architecture+urbanism ontwierpen de natuurinclusieve woonomgeving.

Klik hier voor het volledige artikel

Hoe wordt biobased bouwen de norm? Architect Paul de Ruiter: ‘Een bevlogen vraag geeft een bevlogen antwoord’
Het artikel van ChangeInc bespreekt de cruciale rul van architecten bij biobased en circulaire innovaties in de bouw. Architecten Paul de Ruiter en Martijn van Gameren besprek het belang van de samenwerking en ambitieuze opdrachtgevers.

Klik hier voor het volledige artikel

Paul de Ruiter vernieuwt Vlietermonument
Architect Paul de Ruiter is niet alleen betrokken bij de restauratie van de afsluitdijk, ons architectenbureau is ook verantwoordelijk voor de vernieuwing van het Vlietermonument.
In dit artikel bespreekt ArchitectuurNL de restauratie van het historische Vlietermonument, ontworpen door internationaal bekende architect Willem Dudok.

Klik hier voor het volledige artikel

Fontys P8
Soeq publiceerde onlangs een mooi artikel over het, door ons ontworpen, Gebouw P8 op de Fontys Campus in de wijk Stappegoor in Tilburg: “Gebouw P8, een opmerkelijke creatie van Paul de Ruiter Architects uit Amsterdam, heeft zijn plek veroverd als een architecturaal meesterwerk op de campus.”

Klik hier voor het volledige artikel

Deel deze pagina