Paul de Ruiter
News
Header DAM Prijs 2016 3

Paul de Ruiter Architects wint de DAM Prijs 2016 in Stadsdeel Amsterdam Zuid

5 oktober 2016 DAM Prijs

De jury van Stadsdeel Zuid, bestaande uit Paul Slettenhaar (bestuurder stadsdeel Zuid), Pauline Westendorp (NEWNRG) en Bettina (Bettina Bakt), heeft Paul de Ruiter Architects genomineerd als meest duurzame onderneming in het MKB in Amsterdam Zuid. Met de winst van de stadsdeelprijs is Paul de Ruiter Architects genomineerd als winnaar voor de stedelijke DAM Prijs. De zeven stadsdeelwinnaars strijden uiteindelijk in oktober om de stedelijke DAM prijs.

De DAM Prijs is een jaarlijks terugkerende prijs voor Duurzame Amsterdammers in het MKB. Bij de DAM Prijs wordt niet alleen naar de producten of diensten van een onderneming gekeken, maar ook naar de mate waarin de bedrijfsvoering duurzaam is.

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Enkele kwalitatieve criteria voor de DAM Prijs zijn: de mate waarin duurzaamheid verankerd is in de organisatie, impact op duurzaamheid in de maatschappij, transparantie over duurzaamheid, innovatief vermogen en de mate waarin het bedrijf heldere ambities ten aanzien van duurzaam ondernemen heeft. Paul de Ruiter Architects heeft als B Corp gecertificeerde onderneming de jury weten te overtuigen van de manier waarop het bureau zich inzet voor een betere wereld en op deze manier succesvol ondernemerschap een nieuwe betekenis geeft.Op 31 oktober kiezen de jury en het publiek de uiteindelijke winnaar van de DAM Prijs, deze winnende ondernemer is de meest duurzame ondernemer van heel Amsterdam.

Lees meer over de DAM Prijs en de andere stadsdeel winnaars.

Deel deze pagina