Paul de Ruiter
Sylvia

Sylvia Hendriks

Architect

Sylvia behaalde haar Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Daarvoor studeerde ze Interieurarchitectuur aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze was voor Paul de Ruiter Architects werkzaam bij onder andere Benthem Crouwel Architecten, Heren 5 Architecten en Next Architects.

“De overtuiging en toekomstvisie van Paul de Ruiter Architects is wat mij aantrok. Duurzaamheid komt in vele vormen, denk aan materialisatie en circulariteit, maar voor mij betekent het vooral het creëren van een waardevolle omgeving. Die zowel de eindgebruiker als de opdrachtgever motiveren om ervoor te zorgen en in te investeren."

Aan de Valschermkade transformeerde Paul de Ruiter Architects een voormalige staalwerkplaats tot duurzaam bedrijfsverzamelgebouw waarin ook het eigen kantoor is gevestigd. Een lichte, open werkomgeving met veel groen. Ook de sfeer is goed: “Er is oprecht interesse in elkaar. Je merkt dat er geïnvesteerd wordt in de mensen. Dat stimuleert enorm: daar word je niet alleen als individu beter van maar ook als bureau. Dat stralen we uit en dat vindt weer zijn weerslag in de ambitieuze opdrachtgevers die we aantrekken, en die onze visie delen.”